Praktijk voor Massage en Healing "Zielenlicht" - "Zielenlicht"
                         
Wie ben ik
Mijn naam is Lizette de Jong. Ik woon sinds 1996 in Kampen en ben 56 jaar. Ik sta bewust in het leven en probeer altijd de verbinding te vinden tussen mens, natuur en dier. Ik geef om vriendschap, harmonie, integriteit, vertrouwen en verbinding. Ook ben ik graag - op gezette tijden - alleen, om te mediteren en rust te vinden. Ik reis graag twee keer per jaar af naar Ibiza voor zon, rust, natuur, zee, vrijheid en spiritualiteit. Zo hou ik mijn werkende, sociale en spirituele leven in balans.
 
Vrijwilligerswerk
Ik heb een aantal jaren via "de Zonnebloem" ouderen en mindervaliden bezocht en ben enige tijd als stervensbegeleidster betrokken geweest bij de Stichting Terminale Zorg.
 
Verdieping
Door een aantal bijzondere gebeurtenissen  in mijn leven ben ik mij meer gaan verdiepen in esoterie en psychologie. Ik volgde cursussen op het gebied van energie-uitwisseling (zoals Reiki), intuitatieve ontwikkeling, psychologie (NHI), coaching (CIVAS) en heb een aantal jaren yoga-lessen gevolgd. Daarnaast heb ik een drietal cursussen/trainingen gevolgd voor stervensbegeleiding, rouw en verlies: een basis module bij Stichting Terminale Zorg in Zwolle, een training Spirituele zorg rond overlijden, uitvaart en rouw volgens het Sjamanisme bij Soulrituals in Amsterdam en een training Rouw en Verlies bij Buro Nazorg in Zwolle.
 
Boek
Ik heb meegewerkt aan het boek van Minke Weggemans "Rouw in de Zijlijn".
Dit, naar aanleiding van het overlijden van mijn zusje in 2004.
Het boek bevat een verzameling van authentieke verhalen van vrouwen over het verlies van broer of zus aan de dood en hoe zij met hun rouw en verdriet zijn omgegaan. 
 
Uitwerking
Ik vind het belangrijk dit te laten weten omdat dit verhaal iets zegt over mij en
hoe ik in het leven sta. Er is bij mij - vooraf/tijdens/na de behandeling - atijd ruimte om je worstelingen in dit leven, je pijn, gemis of verdriet te uiten en te delen. Vervolgens verwerk ik deze emoties in de massage/aanraking. Deze worden daarom vaak als zeer intens, warm en liefdevol ervaren. Mijn inlevingsvermogen en compassie voor mensen en alle levende wezens is oprecht. Je levensgeschiedenis is altijd veilig bij mij!
 
Verklaring websitenaam
Mijn hart ligt bij het energetisch en intuitatief aanraken, het uitwisselen van energie, het zuivere contact met mijn clienten en de verbinding die hierdoor ontstaat. Voor mij was de stap van energetisch werk naar integrale massage een logische.
 
De naam van mijn website is niet willekeurig gekozen. Mijn manier van aanraken gaat niet alleen om een techniek, maar geeft ook de volledige aandacht voor JOU weer waarin je mag zijn wie je bent. Die verbinding tussen lichaam, geest en ziel noem ik "licht" waarin de woorden liefde, aandacht, bewustzijn en eigenheid besloten liggen.
Vandaar: Zielenlicht (of te wel zielscontact).
 
Mijn motto is: "wie deelt is nooit alleen". De verbinding die we soms in het leven kwijt zijn probeer ik middels deze zuivere vorm van aanraken, te hervinden.
 
 
Kom langs voor een kennismaking! Ik zie uit naar je komst!
 
 
Warme groet,
Lizette